fredag 26 augusti 2011

party premiär och en massa nya tyger

Då var premiären av busmumrik party avklarad och det gick kanoners!! Tycker jag i alla fall och hoppas att min väninna och hennes vänner också tyckte det;)
Jag fick en del beröm och det kändes kul och väldigt spännande att få visa upp mina plagg för första gången i det forum som jag hoppas så mycket på inför framtiden.

Jag har så mycket planer och drömmar för busmumrik och önskar bara att det fanns lite mer tid. Men hoppas på att planerna går att genomföra ändå inom sinom tid;)

Jag har nu lite beställningar att ta tag i och det är mest filtar som är beställda samt något plagg. Har förhoppningar om att jag ska kunna skicka dem innan nästa vecka är slut.

Jag har även under vår semester borta besökt Stoff o Stil i Göteborg. Snacka om att man blir helt paranoid och galen i en sån butik. Skulle verkligen kunnat handla hur mycket som helst men höll mig till att komplettera enfärgat i velour, fusk päls och college tyger. Dessa tyger är mest till för att kunna göra härliga filtar och en massa Hoodies till höst och julmarknaderna som jag skall stå på.
Jag har även fått hem ett lass tyg från JNY med lite kompletteringar och nya färger.






Se mer nya tyger som är inlagda på hemsidan under tyger www.busmumrik.se


onsdag 10 augusti 2011

Nu så....

Nu får jag anse mig klar med det jag hinner förbereda i höstkollektion väg fram tills jag åker till Karlstad för ett busmumrik party. Det finns mycket jag skulle vilja ha med och i lite fler storlekar speciellt 98-116 men det får komma mer och mer med tiden. Man vill så mycket med en gång. Men kanske vore bra om jag själv orkar vara med på mitt eget klädparty;)
Jobbat långt in på kvällarna den senaste tiden eftersom det är den enda möjligheten med de små runt benen och igår natt fick jag bara 4 timmar sömn då jag inte kom i säng förrän 12-slaget och lillsessan var för ovanlighetens skull vaken under natten och prinsessan vill naturligtvis upp kl 5.30.

Lite fler smakprov att visa...

En filt i svart-vit randigt stretchtyg från JNY och de svart-vita molnen i velour från samma ställe.

Ännu en snuttefilt. Denna får följa med då de andra två har fått ägare...
Är lite ledsen att bondetyget är slut då prinsessan gillar detta mycket och jag inte har hunnit sy så mkt i det. Köpte inte så mycket...

Och en tunika i klövertyg från Liandlo med härlig skarp kantning.
Skulle passat prinsessan perfekt då hon matchar sina blåa ögon perfekt i dessa färger. Men den får följa med som en del i kollektionen.


tisdag 9 augusti 2011

Snuttisar i lappstil

Har sytt lite snuttisar och det började med att prinsessan ville ha den snuttefilt som lillasyster fått och så klart så rycker då symamman ut. Snuttefilt du vill ha, snuttefilt du ska få....;)

Jag sålde denna till en go vän i helgen. Hennes son som är 5 dagar yngre än lillsessan tar inte napp så han behöver något att få gosa med. Denna har turkos velour på baksidan.


Prinsessan började första dagen på dagis idag efter sommaren och behövde då en extra snuttis att ta med till sovstunden. Denna lades nysydd ner i ryggsäcken i morse och verkade som om hon var nöjd med den;)




torsdag 4 augusti 2011

Lite mer att bocka av listan

Då har vi lite överdelar att bocka av "att göra listan" till höstkollektionen.

En klänning i djurtyg från Znok med cerisa muddar. Gillar detta tyg skarpt!! Så underbart skönt, skulle själv vilja ha något i detta tyg att ta på mig;)



Nästa är en tröja i bondetyget från Liandlo. Prinsessan frågade om det var hennes tröja?? Ledsen att säga till henne att det inte var det och insåg då i samma sekund att det får bli något i detta tyg även till henne så klart;)



Även en helt enkel body med kuvertöppning har blivit omgjord till långärmat nu till de lite kallare dagarna. I molntyg från JNY design. Knappar är ännu inte ditsatta.


Och så till sist en härlig bild på prinsessan som äter glass på Ben & Jerry igår kväll medan pappa sprang Kalmarmilen!! Med en klänning från busmumrik så klart!!


Har beställt en massa tyger som förmodligen kommer nästa vecka. Hoppas på att jag hinner få med mig dem till Karlstad. Vi packar ihop och åter på fredag om en vecka.. så jag håller tummarna. På lördag innan vi tar färjan till Danmark så ska jag en sväng till SoS i Götet och hoppas på en glad överraskning! Någon som varit där??

God Natt alla där ute och sov så gott!

tisdag 2 augusti 2011

2 bent i höstkollektionen

Jaha då har jag snart gjort klart de byxorna som skall vara med i höstkollektionen och som får följa med till Karlstad på mitt första busmumrik party i slutet på Augusti;)

Nu är jag igång på kvällarna igen för att kunna vara klar med alla visningsplagg till om 1,5 vecka då vi drar till Danmark på semester och sedan far direkt vidare till Karlstad för att hämta hunden hos svärföräldrarna.

Dessa är 2 av byxorna som kommer att dyka upp på hemsidan så småningom.

Färgerna är inte riktigt rättvisa då de har fotograferats i kvällsljus men hoppas ni får en liten bild av vad som komma skall;) FÄrgen på de 2 nedersta bilderna på jeansen är mer korrekt.





Tyget är bomullstyg i jeansfärg och ett väldigt skönt tyg. Sen är byxorna fodrade med härligt och skönt trikåtyg. I denna varianten valde jag ett turkost klöver tyg från Liandlo.
Prinsessan fick ett par sådana här byxor i våras när det fortfarande var lite kallt ute och de skulle hålla för att sitta ute på marken vid sandlådan och de var väldigt poppis eftersom de är så sköna inuti;)


Sen har jag även gjort dessa mjukis/joggingbyxor med lite detaljer istället för helt släta. Prinsessan älskar fickor här hemma så därav fickor även på denna variant.
Jag ska försöka lägga ut bild på prinsessan i dessa fast i en annan färg som hon fick för ett tag sen. De är så himla mysiga på...



Vill även påminna om att gå in och gilla busmumrik på facebook. Snart dyker det upp lite roliga saker även där!