torsdag 6 januari 2011

Herregud vad länge sen...

Ja, herregud vad länge sen jag både var inne här och skrev, läste några andra bloggar eller sydde ngt plagg... Även som några andra beskriver vid en graviditet så blir aktiviteten lite lägre.. tyvärr, för jag hade sett fram emot att sy en massa härliga plagg till prinsessan och hennes lilla syster som kommer i månadsskiftet mars/april. Japp, vi väntar en liten dotter till och prinsessan kommer bli den drottning som hon ibland försöker visa sig vara.. Jag har mått precis så dåligt som jag förväntade mig och har inte haft någon som helst skaparlust... Men nu börjar den smyga sig på och jag hoppas att jag kommer att få några plagg sydda innan lilltjejen kommer ut. Dock så har vi lite annat för oss också, så som flytt ca 45 mil från Stockholm till vårt nya hus i Kalmar(min hemstad) och det sker om 1,5 vecka så just nu finns det inte på kartan att det skall bli något sytt.. .men förhoppningsvis i det nya huset när flyttkaoset lagt sig.

Jag kräks fortfarande och mår fruktansvärt illa hela tiden vilket gör att orken inte riktigt finns och jag är delvis sjukskriven vilket jag har varit hela graviditeten...

Nu skall jag läsa lite bloggar i alla fall och se om jag kan få lite inspiration och bli riktigt sugen tills flytten är klar!

Hoppas att jag återkommer inom kort!!

Kram alla bloggvänner!!!

4 kommentarer:

 1. Stort grattis till att ni väntar en till liten tjej! Jag har undrat lite vart du tagit vägen då jag inte sett dig på bloggen på ett tag, men nu förstår jag =). Hoppas att du mår bättre snart! Lycka till med flytten och bebisen!

  SvaraRadera
 2. Stort grattis!! Även jag har funderat var du tog vägen. Kan tänka mig att det är jobbigt att flytta och vara gravid. Vi byggde hus när jag väntade Marius och det vill jag inte göra om. Lycka till så hoppas vi att vi hör och ser ifrån dig snart igen.

  SvaraRadera
 3. Grattis till lillasyster to be! Det är bara att vänta in kreativiteten, just nu är det så mycket annat för er i alla fall. Lycka till med allt!

  SvaraRadera
 4. Grattis, vad roligt med en bebis! Men usch vad trist att du ska må så dåligt. Hoppas det vänder snart och att flytten går bra!

  SvaraRadera