fredag 29 april 2011

Stolt över de nya byxorna

Då provade jag för första gången att sy ett par riktiga byxor med stickningar och fickor... trodde att det skulle vara mycket svårare men blev riktigt nöjd.

Tyget är från Stoff och Stil ett bomullstyg i jeansfärg och mudden vet jag inte vart den är ifrån eftersom jag köper mudd lite här och där när jag beställer andra tyger och sysaker. Fodret syns inte men det är stjärntyget i lila från JNY.

Mönstret är Ottobre 4/10 och stl 80. Mönstret är omgjort en del med mudd bl a.

Jag skall definitivt sy dessa byxor igen men då i riktigt jeanstyg. Är verkligen jättenöjd och stolt över att jag klarar av lite mer avancerade mönster också.

Jag är också väldigt nöjd med munkjackan som jag sytt av grått sweatshirttyg från SoS. Mönstret är även den Ottobre men nummer 3/09 och stl 86.Prinsessan skall även ge Malte(hunden) lite mat och då passade jag på att få en bild där hon sitter still med denna nysydda tröjan/tunikan som också är Ottobre, har dock inte numret tillgängligt då detta skrivs. Min nya favvo tunika då den är rynkad på framsidan i halsringningen och i ärmarna. Ärmarna är 3/4 och väldigt breda så de blir som en liten pöseffekt.

Tyget är ifrån JNY och jag gillar verkligen detta tyg då det känns väldigt somrigt.


Ännu en sommarbild från förra helgen då vädret var helt underbart även här... Byxorna är sydda i JNY tyg och med mönster från Meedoms bok och solhatt från Ottobre. Jag har inte haft ngt mellanlägg i brettet därav den vågiga effekten. Har gjort en till solhatt med mellanlägg och de blev då mycket rakare.

1 kommentar: