söndag 11 juli 2010

Kraschad dator och massor av sol.. och lite semester

Med en kraschad dator är det svårt att redigera bilder och inläggen blir få.. vilket är så tråkigt för jag har såååå mycket att blogga om. Har sytt i massor de senaste veckorna då jag har haft en del beställningar och ville få dem klara innan vi åkte på turné i 2 veckor. Är nu i Kalmar hos min familj och passar på att lägg in ett inlägg då jag och Alva är själva uppe.


Den enda bilden jag hade i den kameran jag nu har med mig var de jag tog igår på stranden där vi badade och Alva har sin fina solhatt på sig.
Tyg från Nea Nobelle och mönster ifrån Ottobre.. tips från mönstret fick jag från Onomak.. Hade ett tidigare mönster där skärmen är mycket större och volangig.

Har även sytt en klänning till prinsessan i detta mönster som Alva hade på midsommar. Blir kanske även den idag då vi skall på konfirmation så får se om vi kan lägga ut en bild på den sen.

2 kommentarer:

  1. Så fin hon är i sin solhatt :-) Väntar med spänning på alla dina alster. Blir nästan lite avundsjuk, önskar jag hade massor att blogga om. Men det ska bli ändring här hemma, ska börja bli kreativ igen :-) Ha en trevlig semester.

    SvaraRadera
  2. Vilken söt solhatt! Trevlig semester!!

    SvaraRadera