lördag 7 augusti 2010

Tillbaka efter sommaruppehåll och datakrasch

Hej Hej!!

Då var vi förhoppningsvis tillbaka på en mer jämn nivå i bloggandet efter sommaruppehåll och datakrasch. Vardagen börjar återställa sig(dock inte riktigt till 100% ännu) och datorn är som det verkar frisk igen..

Jag har inte sytt någonting på ca 4 veckor och har gjort i ordning ett litet syrum till mig så i slutet på veckan skall det börja sys lite höstkläder till Prinsessan samt en del beställningar som har trillat in;)

Jag har en mängd kläder som är obloggade så jag skall försöka få ut dom innan jag är klar med de nya plaggen.

Jag har också under en väldigt lång tid varit urdålig att kommentera på alla era andra bloggar och mest beroende på att tiden inte funnits. Har varit mycket runt omkring oss just nu med en massa nya planer och funderingar och ibland räcker varken energin eller tiden till fullt ut. Så förlåt alla... hoppas jag snart kommer tillbaka.. Jag läser dem i alla fall flitigt;)

Ett par shorts på beställning av min bästa vän Sara till hennes son Olle. Mönstret var från Meedom och tyg från Mjuka Tyger.

Sen till en fråga??
Hur gör ni när ni fäster er tråd? När ni syr med tvillingnål och overlocken? När jag syr upp fållar mm med tvillingnålen så släpper sömmen ibland och har inget bra sätt att fästa den på.
Overlocken så trär jag in den överblivna tråden med en nål i sömmen, fungerar en så länge ganska bra vad jag vet.

2 kommentarer:

  1. Kul att du är tillbaka! Fina shorts, jag älskar det gröna fordonen! När det gäller fästa sömmar så har jag också funderat, dels för att det ska bli snyggt men också hållbart. Gör precis som du med overlocken och med dubbelnålen så brukar jag knyta ihop dem och sedan trä in dem i sömmen med en nål.

    SvaraRadera
  2. snygga brallor! när jag syr med tvillingnål knyter jag ihop trådarna. overlocktråden knyter jag med, eller drar in den som du, med nål i sömmen på undersidan.

    SvaraRadera