fredag 5 februari 2010

Första inlägget

Första inlägget är på något sätt lite nervöst och jag följer en hel del sybloggar nu ute i detta stora land och alla är så duktiga... Lite rädd att jag inte kommer att hålla måttet men ibland måste man kasta sig ut och bara våga..
Det är det jag gör nu med första inlägget!

Jag har som sagt precis fastnat för den passion som vi alla som syr delar och det är så kul att se något färdigt växa fram.. dock inte lika kul när man inser att det blivit helt fel efter en hel del jobb och man bara får kassera för att det inte går att rädda (det hände igår nämligen) ... tar nog nya tag idag och skall fortsätta med de 3 bodysarna som jag planerar.. 1 till prinsessan här hemma, 1 till ett par vänners lilla pojk som precis fyllt ett och 1 till ett annat par vänner som har en son som snart skall fylla ett.

Det blir i jny designs tyger med apor och lejon och mönster från Ottobre.

I helgen skall jag försöka ta kort på de plagg jag i stort sätt fått färdiga till lilla prinsessan så jag kan lägga ut dem.. dock långt ifrån perfekta.

Nästa vecka inväntar jag mina namnlappar med busmumrik på och nästa på listan är att få till ett par visitkort att skicka med de plagg jag tänkte ge bort eller kanske lyckas sälja;)

Om 2 veckor är det syfestivalen i Älvsjö och jag längtar efter att få åka ditt och gotta mig i alla tyger och tillbehör. Kanske träffa några av er där och få lite tips och trix.

Nu skall jag ta och gå ner och baka ut mitt bröd som legat på jäsning och sedan är det lite andra bestyr medan prinsessan sussar gott!!

1 kommentar:

  1. Vad skoj att fler och fler upptäcker det roliga med att sy själv. Välkommen in i bloggvärldens trådiga värld :-)

    SvaraRadera