torsdag 25 februari 2010

Livebild på pyjamas

Å så är det premiär för första live bilden på pyjamasen i ugglor som jag sytt till prinsessan. Igår fick jag paket ifrån Bibbis textil och då även tryckknappar och en prymtång som jag investerat i. Vilken skillnad!! Provade på den hos Gekko under syfestivalen och finns ingen anledning till att väsnas med hammare och riskera att få kassera en massa knappar för att man är så dålig på att hamra;)Mönstret är ifrån Ottobre 4/09 och kanske jag gör en lite rakare modell på sidorna om jag syr ännu en. Pyjamasar behövs det en del just nu.

Idag har jag även hämtat min nyinköpta overlock. Och tror ni jag är lycklig???


Dock så håller jag på att måla om i köket just nu där jag brukar sitta och sy så jag har lovat mig själv att inte ta upp symaskinen förrän det är klart. En sak i taget...
Undra om jag kommer lyckas trä den då?? Fick en demonstration i butiken idag och det är lite krångligt men förhoppningsvis så kan jag läsa instruktionerna;)

Så nu när det finns ny maskin, en massa tyger och nya trådar till overlocken så kommer det nog att sys en massa nästa vecka. Spännande att se vad det blir för något.

Förresten, jag har även beställt en bok från Meedom som borde komma imorgon eller på måndag.

Ha en skön kväll allihopa!

3 kommentarer:

 1. Okej, jag ska fatta mig kort. Superfin pyjamas! Avundsjuk på overlocken? Javisst! =)

  SvaraRadera
 2. Fin pyjamas! Vi har köpt samma maskin...och jag
  har också meedomboken sedan en vecka tillbaka =). Verkar vara bra mönster, har hunnit testa en klänning hittills. Vad kul det ska bli att få sy med overlock!

  SvaraRadera
 3. Sicken goding, så fin hon är i sin nya pyjamas. Låter som du är rustad till tänderna. Kul, jag håller utkik på vad det blir :-)

  SvaraRadera