onsdag 11 april 2012

Framtidsplaner äntligen påbörjade!!

Då har vi äntligen borrat första borren och tagit första målartaget för framtiden;)
Nu kan jag avslöja delar av mina framtidsplaner som är att bli butiksägare här hemma i vår källare. Vi håller på att bygga i ordning en busmumrik/ev ägen lite annat butik här hemma i källaren med egen ingång.

Vi bor längs en ganska stor väg, den gamla E22 och numera Karlskrona vägen som går mellan Kalmar och Karlskrona och har sen vi flyttade in tyckt att det varit ganska negativt med huset. Men nu för det ju något positivt med sig!!

En butik som förhoppningsvis(håller tummarna hårt) kan öppnas i början av Juni. Hur öppningstider mm kommer vara är ännu inte bestämt, utan det får tiden utvisa.

I butiken kommer det till en början finnas busmumrik kläder samt kollektion och tygprover för att kunna göra sina egna beställningar utan att behöva ha ett party.
Planerna är att så småningom utöka med barnillustrationer och tryck till tavlor och lite andra inredningsdetaljer till barnens rum. Samt ev lite annat smått och gott som bara tiden kan utvisa.

Då ska ni få se lite bilder på hur det såg ut igår när vi började och vad som har hänt sen dess...
Det ska byggas en vägg och målas golv samt lite småmålningar av dörr, rör och lite annat smått och gott.

Sen ser jag fram emot det roliga!!! Inreda och hänga  upp busmumrik kläder, lagom till sommarkollektionen;)








3 kommentarer:

  1. Åh vad roligt!! Grattis, eller vad man ska säga ;) Heja dig! (jag står lite i samma sits, vi bygger en atleje hemma på tomten, jag hoppas vara utflyttat o igång med butiksdelen till midsommar!)

    SvaraRadera
  2. Men så roligt för dig grattis och stort lycka till, blir roligt att få följa dig i ditt arbete.

    SvaraRadera
  3. Men så kul! Måste vara hur spännande som helst! Ska bli kul att få se fler bilder sen :)

    SvaraRadera