lördag 3 mars 2012

Miss som blev perfekt!!

På förra busmumrik partyt fick jag en beställning av en klänning i tyget som illustrerar ramsan "En elefant balanserade" men när jag kom hem så hade jag inte tillräckligt av tyget och det gick inte att beställa mer. Eftersom jag ändå skulle beställa hem en massa nya tyger fick kunden välja ett annat tyg hos de leverantörer jag skulle köpa tyg hos och hon och hennes dotter föll för detta panda tyget.

Själv måste jag erkänna att jag inte varit så impad av detta tyg men nu när jag var tvungen att ta hem det så blev jag så glad! Tyget gick åt direkt och en annan kunde beställde en t-shirt i detta tyg och så lyckades jag klippa ut lite rest samt matcha med ett annat tyg för att kunna sy en klänning till min egen trollunge. Nu är det SLUT!!
Hoppas att det finns mer kvar när jag beställer nästa gång för det var verkligen ett väldigt härligt tyg och i härliga färger.


Tillbaka till plagget, det är en klänning i stl 104 med fickor i matchande randigt tyg, bägge från Liandlo. Mudd i cerice från SoS.

Sprund med tryckknapp i färg som jag köpt in på Etsy.com. Har provat att handla där för första gången efter att ha läst att andra sybloggare har gjort detta och shit va kul det var!! Jag handlade tryckknapparm vanliga knappar i massa färger till lite projekt som jag har på gång lite senare, härliga band i en massa olika färger samt en massa mönster. Hade ingen aning om denna sida tidigare och det roliga med mönsterna är att man får använda dessa för att sälja plaggen i liten skala... Passar ju perfekt!!


3 kommentarer:

  1. Söt klänning! Snyggt med ränderna till pandorna. Visst är det kul när ett tyg överraskar och man börjar tycka om det fast man inte gjort det från början.

    SvaraRadera
  2. Sara Wärnlund4 mars 2012 kl. 10:37

    Både jag och så klart dottern är super nöjd med klänningen. Passar henne perfekt. Sonen är även han jätte fin med sin tröja med Aporna på. :-)

    Tack för jätte fina kläder!

    SvaraRadera