onsdag 28 mars 2012

Påfyllning hos Prinsar och små sessor

Hoppas att nu paketet med nyheter och påfyllningar nått busmumriks återförsäljare i Höllviken nu.

Nyheterna är jeans i stl 68-86 och lite större scarfs som kan användas som halsduk nu när våren är här. Dessa har ni sett i tidigare inlägg.

Jeansen är sydda med mudd i midja och benslut. Varje storlek i 2 exemplar, en med grön mudd och en med cerise mudd. De två jeansen i stl 86 har fickor på sig. När mer ljust jeanstyg är inhandlat kommer det kompletteras med storlekarna 92-98 också.

Det är i övrigt svårt att få ihop livet just nu känns det som då jag verkligen vill så mycket med busmumrik och dess framtid samtidigt som jag och min man har fått jobb och kommer jobba mycket framöver. (Detta är ju verkligen 2 angenäma problem :)
Jag börjar jobba om några veckor och trollungen ska skolas in på dagis om en månad. Vilket känns lite skrämmande och man undrar vart detta året gått. Jag tycker i hjärtat att det är lite för tidigt samtidigt som vi inte har något val. Och egentligen känner jag att jag hellre jobbar deltid lite längre tid och de inte behöver så långa dagisveckor. Och nu har jag ju fler dagar sparade att vi kan klara det en längre tid. Så nu kommer de i genomsnitt gå 3-4 dagar på dagis och 2 av dessa kommer inte vara längre än till efter sovtiden. Så det känns ganska bra i alla fall.
Jag kommer även då ha chansen att satsa lite extra på busmumrik och planen är att kanske kunna göra det på mer strukturerad basis och verkligen jobba med det deltid.

Snart hoppas jag också att jag kan leverera fler nyheter här på bloggen... vågar inte riktigt ännu då tiden måste räcka till för att få det att bli verklighet. Men vi håller tummarna!! Hoppas att ni gör det också!

Nu till inläggets huvudsak.... jeansen....









4 kommentarer:

 1. Snygga känns vår! nu blir jag allt lite nyfiken på vad du har i görningen ;) Inge paket ännu?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Pernilla!! Jo, idag kom paketet och vad glada vi blev!!! Jättefina kläder till dockorna och de passar perfekt då prinsessan leker med dessa konstant;) Och nyckelringen tar jag allt till mig själv;)
   Tack så innerligt!!

   Radera
 2. Snygga och våriga! Oj vad tiden har gått fort och lilla prinsessan ska börja på dagis.

  SvaraRadera
 3. Så bra att de kom fram och blev omtyckt, varsågod det var så lite så roligt att du ville vara med hos mig :)

  SvaraRadera