söndag 21 mars 2010

Apor i gömmorna

Då kommer ännu ett obloggat inlägg... Eftersom prinsessan är sjuk och väldigt gnällig och vi är själva några dagar framöver så blir det ett kort inlägg..

Ap tyget från JNY, älskar även detta tyg. Mönster är från Ottobre och jag är ganska nöjd. Dock så är storlekarna så stora så att stl 74 som prinsessan vanligtvis har var alldeles för stort. Två av dessa bodys är presenter och den ena är lämnad till en 1-årig liten pojke.Jag har inte sytt någon body sen dessa blev färdiga för några månader sen och vet inte riktigt varför. Måste nog ta tag i det bland alla framtida projekt som ligger och gror i huvudet. Dessa dagarna har jag suttit och beställt en massa nya tyger från JNY, Znok och Stoff o Stil. Det skall bli sy av i vår;) Hoppas på att få in lite beställningar också och det ser så ut. Kul;) Kul att det man gör gillas;)

6 kommentarer:

 1. Vad fint det gröna aptyget är. Och vilken fin bild du har fått till. Gillar när det ligger flera plagg lite så där pö om pö och inte uppradade helt perfekt. Blir liksom mer "känsla" i bilden då.

  SvaraRadera
 2. the monkeys are so sweet...great colours.

  SvaraRadera
 3. Åh underbara:) Härliga kombos!

  SvaraRadera
 4. Vilka fina färgglada bodys!! Synd att de blev så stora i storleken, men de som får bodysarna i stället för prinsessan kommer att bli glada =).

  SvaraRadera
 5. Glömde skriva....Krya på dig Prinsessan!

  SvaraRadera
 6. Jättehärliga bodys. Bättre att de är stora än tvärtom. Nånstans i den här ålder brukar det växla över till fler och fler "valiga" tröjor än bodys, är min erfarenhet!

  SvaraRadera