torsdag 11 mars 2010

Blev så lycklig...

Blev så lycklig när Singh bad mig gå in på hennes blogg för en överraskning, blev nyfiken och undrade vad det kunde vara?
Min första award!!! Blev verkligen väldigt förvånad men väldigt glad! Hade inte kunnat ana att det var så här kul att blogga och längtar till varje stund man får gå in på alla andras bloggar och inspireras för fullt... Det är så mycket man vill göra och tiden räcker inte riktigt till men jag är så glad för den tid jag får för att hinna ägna mig åt mitt nya stora intresse, att sy!!Jag är som många andra väldigt ny i bloggvärlden och har svårt att plocka ut 12 bloggare som jag vill skicka denna till. Jag inspireras verkligen av alla bloggar jag går in på och har svårt att urskilja dem. Jag vet inte riktigt hur man gör med dessa utmärkelser och hoppas jag är förlåten för att jag inte skickar vidare denna gång. Om det någonsin blir någon nästa gång så skall jag...

Tack än en gång Singh... du har blivit en bra vän i mina inlägg och uppskattar alla fina ord du skriver.

1 kommentar:

  1. Tack detsamma, jag blir också så glad för dina inlägg! Visst är det svårt att välja ut några bloggar. Jag valde utifrån de jag upplevde jag hade en dialog med, då även det är så givande förutom alla inspirerande bilder.

    SvaraRadera