tisdag 16 mars 2010

I väntan på bättre tider..

I brist på tid då prinsessan sover riktigt dåligt på både kvällar och nätter så har jag ställt upp symaskinerna på övervåningen. Jag vill sy så mycket och huvudet har så mycket idéer men jag hinner inte och blir bara så stressad när jag vill mer än vad jag kan. Prinsessan måste få ta sin tid just nu och eftersom hon är lite mer mammig än tidigare så har vi lite svårt med avlastning.

Tror dock inte att det kommer dröja allt för länge innan någon av symaskinerna kommer ner för att få något litet sytt för att stilla abstinens... kanske redan i morgon någon timme;)

I brist på nya alster att blogga om så tänkte jag visa en tröja som jag sydde för några månader sen och som min bästa väns son Olle som är 2,5 år har fått.Mönster: Ottebre
Tyg: JNY och mudden vet jag inte. Har köpt så mycket mudd tyg från olika ställen och har inte riktigt någon koll.
Jag är riktigt nöjd med denna tröjan så det blir det fler av definitivt... gillar djungeltyget skarpt!!

4 kommentarer:

 1. Verkligen fin tröja. Barnen gillar också detta tyg (iaf min minsting). Ja, jag tycker också det är svårt att hitta tid att sy med små barn. Det går inte när de är vaken för min del...

  SvaraRadera
 2. Busfin Busmumrik-tröja! :-)

  SvaraRadera
 3. Jättefin tröja! Snyggt med orange mudd. Det är verkligen inte lätt att få sytid ibland. Lilleman har börjat sova ute på balkongen ibland två timmar på dagarna. Perfekt för en sytokig mamma:) men man får ju se hur länge det håller i sig. Hoppas din tjej börjar sova bättre snart!

  SvaraRadera
 4. Fin tröja! håller med Onomak om att det var snyggt med orange mudd. Det är det som är så kul med djungeltyget att det är många färger som passar till!

  Prinsessan har säkert kommit in i "8-månaders separationsångestfas" och vill vara nära dig hela tiden. För min dotter kom det väldigt tidigt redan vid 3 månader och har hållit i sig sedan dess men det börjar lätta lite nu. Som tur är så går det nästan lika bra med pappa som mamma (dock nästan ingen annan). Det händer ju också så mycket nu, utveckling tänder m.m. Hoppas hon sover bättre snart!

  SvaraRadera