onsdag 17 mars 2010

Hmm, bara stilla lite abstinens

Då var det onsdag och jag kunde inte hålla mig längre... på morgonen bestämde jag mig för att bara ta fram ena symaskinen men sen på eftermiddagen så dök overlocken också upp;)

Jag har sytt 2 par byxor till tjejen idag som skulle bli lite större så att hon kan ha dem ett tag och i lite tunnare tyg för den stundande våren som förhoppningsvis snart kommer.Tyg: från JNY "såklart", mudden tror jag att jag köpte på Mjuka tyger på syfestivalen.
Mönster: Meedom, byxa form 1 i strl 68

Blev verkligen jättenöjd. Lagom stora för en gångs skull;) Jag är expert på att göra allt lite för litet eller lite för stort. Muddarna brukar bli för stora för att jag inte riktigt vågar kapa centimetrar.. men nu så...Tyg: Från Nea Nobelle och mudd från Mjuka tyger(förmodligen)
Mönster: Meedom, samma som ovan. Sydde in sömmen 0,5 cm längre in så att byxan skulle bli lite tightare men det synd inte nämnvärt.

Även väldigt nöjd med denna byxan!! Kommer att användas flitigt;)

Jag har även lite annat som jag inte bloggat om men som nu är fotograferat. Har dock inte riktigt tid att lägga in dem nu utan får göra det under morgondagen...

8 kommentarer:

 1. Vilka härliga byxor, perfekt passform! så sköna poser på damen!

  SvaraRadera
 2. Fina byxor, härliga färger!

  SvaraRadera
 3. Jättesnygga byxor! Tycker orange är så snyggt på barnkläder, så de randiga är min favorit :)

  SvaraRadera
 4. Så snygga byxor! De med stjärnor var ju supercoola! Vilka fina bilder det var på Prinsessan.

  Så Meedoms byxmönster funkar bra, då kanske man ska testa det nästa gång. jag har dock redan klipp ut två byxor i "mitt" gamla mönster.

  SvaraRadera
 5. Fina byxor! Stjärntyget är jättefint!

  SvaraRadera
 6. De orangerandiga brallorna är ju helt fantastiska. Nästan så att jag själv skulle vilja ha ett par mysbrallor av samma tyg :-)

  SvaraRadera
 7. Vad bra då provar jag Meedoms nästa gång jag ska göra byxor!

  Kul att du också gör en dyna till Antilopen. Om du inte kunde skriva ut mönstret kan jag ju rita av det och skicka till dig om du vill om du inte har hunnit lösa det på annat sätt.

  SvaraRadera
 8. Tack för titten hos mig. Ja jag visade min son tröjan idag och reaktionen var väl inte lika full av glädje som när jag visat honom andra tröjor, men han accepterade den i alla fall och sa att han ville ha den på sig på dagis imorgon. Sen återstår det att se om den fortfarande är poppis efter en dag bland fröknar och vänner som kanske uppmärksammar den på olika sätt.

  SvaraRadera