onsdag 10 mars 2010

Leka med klossar

I brist på nya saker att blogga om så tänkte jag visa upp några klossar jag sydde i höstas. Långt innan busmumrik var påkommet och jag ens hade en tanke på att börja sy kläder. Älskar dessa färger som jag blandat och det blir ev lite fler klossar framöver när hon verkligen börjar leka med dem. Just nu är det mest Malte som hämtar dem och vill bita sönder.Idéen fick jag från en bilaga i Vi föräldrar tror jag och tygerna är från Panduro Hobby.

2 kommentarer:

 1. Verkligen fina klossar. Gillar också tygerna/färgerna, läckert! Och sessan håller redan på att bekanta sig med sybehören ;-)

  SvaraRadera
 2. Jag som är ny i bloggvärlden vet aldrig vart jag ska svara på frågor. På min blogg eller på den som har frågat? Därför blir det på båda ställena. Skulle behöva lära mig lite blogg vett och etikett kanske =).

  Mönstret till Antilopstolen är ett gratismönster från burdastyle. Du kan skriva ut det från nätet om du blir medlem www.burdastyle.com. Det finns även en del andra gratismönster att ta del av där.

  Kul att du blir inspirerad av min blogg, tycker detsamma om din! jag tror också vi har mycket utbyte av varandras bloggar till våra små töser!=)

  Fina klossar!

  SvaraRadera